top of page

THE PIZZA BOX PIZZA KIT ‘HOW-TO’

The Pizza Box Pizza Kit is designed to be used soon after delivery, or if planning to use later should be kept refrigerated for no more than 24 hours

  1. Preheat oven to 200 degrees (390°F);

  2. Dust some flour on your work surface and place your dough on top;

  3. Slowly stretch the dough with your fingers in a push and pull motion to achieve the desired 12” (you can use a rolling pin to roll out the dough if you wish). If it doesn’t come out perfectly round, that’s ok;

  4. Once you’ve achieved your desired size and thickness with your dough, place it on your baking pan. There is no need to flour or oil the pan;

  5. Empty both containers of pizza sauces in the center of the dough and using the back of a spoon, make circular motions as you move from the center of the dough to the edges;

  6. Sprinkle the cheese on the sauce, and then add your chosen topping. Set pan aside;

  7. Dust some flour on your work surface and take the garlic knots dough out. Roll the knots in a bit of flour;

  8. Tie each dough stick into a “knot” and place on the same pan as your pizza or a separate pan if you need more room;

  9. Put your pan(s) in the middle rack of your pre-heated oven;

  10. Cook time may range from 15-25 minutes as ovens may vary.  We recommend you keep an eye on your pizza while it’s cooking;

  11. When the pizza is done take it out of the oven and place the knots on a plate;

  12. Take your garlic butter and brush it on each of the hot knots.  Carefully remove the pizza from the hot pan and slice into 6 or 8 pieces;

  13. Your pizza and garlic knots are now ready to eat!

Bon Appétit!

بيتزا بوكس عدة البيتزا - كيفية الصنع

 صُممت عدة بيتزا بوكس  ليتم استخدامها بعد التسليم بوقت قصير، أو إذا كان التخطيط لاستخدامها لاحقًا يجب الاحتفاظ بها في الثلاجة لمدة لا تزيد عن 24 ساعة

1. سخن الفرن إلى 200 درجة (390 درجة فهرنهايت)؛

2. ضع بعض الدقيق على سطح المكان الذي تعمل به وضع العجينه في الأعلى؛

3. قم بتمديد العجين ببطء بأصابعك في حركة دفع وسحب لتحقيق 12 بوصة المطلوبة (يمكنك استخدام فرادة العجين إذا كنت ترغب في ذلك). إذا لم يخرج بشكل مثالي، فلا بأس؛

4. بمجرد تحقيق الحجم والسمك المطلوبين باستخدام العجينه، ضعها على صينية الخبز.  ليست هناك حاجة لدقيق أو زيت على الصينية؛

5.ضع صلصة البيتزا في وسط العجين واستخدم الجزء الخلفي من الملعقة، وقم بحركات دائرية وأنت تنتقل من وسط العجين إلى الحواف؛

6. يرش الجبن على الصلصة، ثم تضاف الإضافات التي تختارها.  يُترك المزيج جانباً؛

7. قم برش بعض الدقيق على سطح المكان الذي تعمل به وأخرج عجينة الغارليك نوتس.  لف العجينة بقليل من الدقيق؛

8. اربط كل عجينة على شكل "عقدة" وضعها في نفس صينية البيتزا أو في صينية منفصلة إذا كنت بحاجة إلى مساحة أكبر

9. ضع الصينية في الرف الأوسط للفرن المسخن مسبقًا؛

10. قد يتراوح وقت الطهي من 15-25 دقيقة حيث قد تختلف الأفران.  نوصي بمراقبة البيتزا أثناء الطهي؛

11. بعد الانتهاء من عمل البيتزا، أخرجها من الفرن وضع العقد (غارليك نوتس) على طبق؛

12. خذ زبدة الثوم ودهنها على كل من العقد الساخنة (غارليك نوتس).  أخرج البيتزا بعناية من الصينية الساخنة وقطعها إلى 6 أو 8 قطع؛

13. البيتزا والغارليك نوتس جاهزة للأكل!

بالعافية!

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page